Dues presentacions de llibres aquesta setmana vinculades al mil·lenari de l’obra «El collar de la coloma»

Dijous es presentarà el llibre de butxaca de l’adaptació del volum, mentre que divendres es donarà a conèixer el llibre «La luz que fuimos» junt amb algunes activitats

126

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest dijous 22 de setembre tindrà lloc al saló d’actes de la Casa de Cultura la presentació de la reedició del llibre «Collar de la Coloma, tractat sobre l’amor i els amants», continuant amb els actes de commemoració del mil·lenari d’aquesta obra magna de la literatura àrab escrita en 1022 a Xàtiva per Ibn Hazm de Còrdova.

La presentació comptarà amb la presència de l’autor d’aquesta reedició, el professor Antoni Martínez, un dels majors especialistes en la temàtica, i s’obsequiarà als assistents amb un exemplar d’aquest llibre de butxaca.

D’altra banda, el divendres 23 de setembre està prevista també a la Casa de Cultura la presentació del llibre «La luz que fuimos» de l’autor cordovès Antonio Manuel, al que se sumarà un concert de dones que fusionen el flamenc amb la música andalusí. A més a més, també es comptarà amb l’assistència del caligrafista Abdelazz Bouhlassa Bachari per a que els assistents puguen obtenir el seu nom en àrab. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Cercle Intercultural Hispanoàrab CIHAR.

WhatsApp Portal de Xàtiva