Dos ors, i dos bronzes per al Club d’Esgrima Xàtiva en Els Jocs Esportius de la Comunitat

190

Aquest dissabte es va celebrar a Alacant l’última jornada dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. El club va participar amb tres xics i dues xiques.

En l’esdeveniment masculí, Álvaro Rusanu, Joan Catalá i León García, van lluitar amb molt de cor i passió demostrant una esgrima pura i molt en línia amb els fonaments i orígens d’aquest esport, a més de mostrar el seu honor i caràcter fort, propi de tiradors amb molta més experiència, enfront d’unes interpretacions de les convencions i reglaments no a l’altura d’aquest noble art.

Joan Catalá va guanyar el bronze després d’una primera ronda ben treballada. Álvaro Rusanu va mostrar el seu talent i capacitat de guanyar l’or, fins i tot no tenint el seu millor dia.

En la categoria femenina, Nerea Thual va mostrar moltíssima esgrima en la seua primera competició oficial, guanyant el bronze amb molts atacs i parades brillants. Martina De Juan va mostrar un excel·lent sentit de temps i distància guanyant a una rival molt forta en la final per a portar l’or a casa.

El club i el seu entrenador John Jakelsky, són contents amb el resultat global d’aquest esdeveniment i a

WhatsApp Portal de Xàtiva