Dos fitxatges i una renovació per al Racing Xàtiva masculí

El conjunt xativí anuncia els tres primers integrants de la plantilla per a la pròxima temporada

237

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El CF Racing Xàtiva continua treballant en el projecte esportiu de la temporada 23-24 i ja ha confirmat els tres primers jugadors que formaran part de la plantilla de l’equip sénior masculí i que, per tant, estaran a les ordes de Marcos Durán i Jorge Martínez. Es tracta d’una renovació i dos fitxatges, tenint en compte que un d’ells torna a la que ja va ser sa casa.

D’una banda, Gorka Laorden ha renovat la seua vinculació amb el Racing, equip en el qual va acabar la darrera temporada en la seua primera campanya com a sénior. Es tracta d’un jugador de perfil defensiu que pot jugar tant de central com de mig centre. La seua formació va començar a l’EF Plus, completant-la posteriorment al Ciutat de Xàtiva CFB on va coincidir ja amb Marcos Durán en una exitosa campanya en categoria juvenil.

El primer dels fitxatges és el de Jean Carlos. És un jugador de banda colombià amb experiència al futbol del seu país i que aplega al Racing provinent del Ciutat de Xàtiva CFB. Ocupa la demarcació d’extrem esquerre i destaca per la seua potència i verticalitat.

I qui torna a casa és un jugador amb moltíssima classe. Paco García es tornarà a posar la samarreta del Racing per a aportar a l’equip la seua qualitat i experiència des de la mitja punta. És un futbolista amb una gran habilitat i control de la pilota que coneix molt bé el futbol de la nostra zona després d’haver passat per equips com Pobla Llarga, Llosa, Olímpic B, Racing i Ciutat de Xàtiva, havent jugat durant la seua trajectòria en Segona Regional, Primera Regional i Preferent.

WhatsApp Portal de Xàtiva