Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Festival Internacional Nits al Castell continua amb la seua programació aquest cap de setmana amb una doble sessió musical prevista per a aquest dissabte 23 de juliol (23h), protagonitzada pels artistes DePedro i la valenciana Sandra Monfort que aportaran música d’avantguarda.

DePedro és el projecte musical de Jairo Zavala, qui aprofitarà la cita a la fortalesa per presentar el seu últim treball, «Máquina de piedad», un àlbum en el qual el madrileny recull 11 cançons entre les quals es troba una col·laboració amb Leiva («Noche oscura») o altra amb Marcos Coll («Todo lo otro»). Aquest LP evidencia les diverses i múltiples fonts de les quals beu l’artista per a donar llum al seu nou disc, que té un símbol per a cada cançó.

El cantant va començar la seua carrera musical l’any 2007 acompanyat de grups com Calexico, i va emprendre la seua carrera en solitari fa més d’una dècada. Amb ella ha recorregut els cinc continents i ha visitat més d’una trentena de països. En aquest període ha col·laborat amb artistes de la talla de Luz Casal, Coque Malla, Fuel Fandango, Santiago Auserón, Izal o Vetusta Morla.

A les Nits al Castell DePedro compartirà vetllada amb l’artista valenciana Sandra Monfort. La compositora, guitarrista i cantant va debutar al món de la música en solitari amb el seu àlbum «Niño Reptil Ángel» (Hidden Track, 2021). Al Festival portarà les cançons que apareixen al disc que li ha permés guanyar dos premis Carles Santos i també el seu últim llançament: «Flordemavida», un single que parla de l’amor que es transforma en violència simbolitzant la destrucció d’una relació. La jove cantautora es fa un espai en la indústria amb les seues noves creacions que van més enllà del seu camí amb Marala, el grup que forma amb Selma Bruna i Carla Foi.

Aquest doble concert serà la penúltima cita del Festival Nits al Castell a la fortalesa xativina, que clourà el proper 30 de juliol amb el cantaor Pep Gimeno Botifarra i el seu «Collar de la Mediterrània», una cita emmarcada en el mil·lenari de l’obra El Collar de la Coloma.

Entrades i transport

Les entrades per a aquest doble concert es poden adquirir a la pàgina web de l’Oficina de Turisme o bé presencialment a la mateixa oficina de Turisme, al preu de 20 euros. A més, es podrà gaudir de més contingut del concert a les xarxes oficials de Nits al Castell i de l’Ajuntament de Xàtiva.

D’altra banda cal recordar que no estarà permés l’accés fins al Castell amb vehicle privat, oferint des del Festival servei d’autobús inclòs amb l’entrada, que eixiran des de les 20:30 hores fins a les 22:30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto de Xàtiva cap al Castell, realitzant el mateix camí de tornada en finalitzar el concert i durant les dues hores posteriors. A la mateixa plaça hi haurà un punt de venda on es podran aconseguir les entrades que queden disponibles en taquilla abans del concert.

WhatsApp Portal de Xàtiva