Detingut un home a Xàtiva després d’intentar llançar-se amb una policia des d’un balcó

També se li imputa un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric en localitzar una plantació de marihuana en una de les habitacions

3392

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Policia Nacional ha detingut en Xàtiva a un home de 38 anys després d’agarrar a una agent i intentar tirar-se pel balcó amb ella. També se li imputa un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, ja que es va localitzar en una de les habitacions del seu domicili una plantació de marihuana.

Els fets van ocórrer el dimarts, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per diversos veïns, ja que pel que sembla una parella del mateix immoble portava tota la nit discutint, escoltant colps i llançament d’estris. Els veïns van dir als agents que feia una estona que havien deixat de sentir la dona i que ell demanava auxili.

Els policies es van presentar immediatament en el lloc, on van localitzar a una dona fora del domicili, manifestant que havia discutit tota la nit amb la seua parella i que ell estava molt alterat, trencant mobiliari. La dona va contar als agents que la seua parella havia amenaçat amb llançar-se per la finestra.

Davant tals circumstàncies, els agents van entrar al domicili amb les claus de la dona per a preservar la vida de l’home que es trobava a l’interior. Quan entraren, van observar que tenia la cara desencaixada, estava fora de si i realitzava manifestacions incongruents. A més de trobar-se tot l’habitatge amb mobles i estris tirats.

L’home davant la presència dels policies va eixir al balcó i va amenaçar amb tirar-se, intentant els agents, durant almenys 20 minuts, calmar-lo. Lluny d’atendre els requeriments i aprofitant la proximitat d’un dels agents que intentava salvar-ho, l’home es va abalançar sobre un i el va agarrar fortament intentant llançar-se amb la policia pel balcó, sent la ràpida actuació de la resta dels agents crucial per a salvar la vida de tots dos.

Una vegada ja engrillonat i detingut, els agents van realitzar una inspecció de la resta del domicili per a descartar més víctimes, localitzant en una de les habitacions una plantació de marihuana. Per la qual cosa, una vegada informat el jutjat i al grup d’investigació, amb el manament judicial van fer el registre de l’immoble.

En el registre van ser intervingudes 68 plantes de marihuana, dues bàscules de precisió, set transformadors, 42 llums de calor, fertilitzants i vitamines.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva