Detingut un home després de negar-se reiteradament a complir el toc de queda

166

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

  • Els agents el van trobar fins a quatre ocasions en una mateixa nit, deambulant pel carrer fora de l’horari permés, i en totes elles es va negar a marxar-se a casa
  • També li van sancionar per incomplir la normativa vigent

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valència d’Ontinyent a un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte de desobediència greu, després de ser vist fins a quatre ocasions en la via pública fora de l’horari permés pel toc de queda i negar-se reiteradament a complir les indicacions dels policies.

Els fets van ocórrer aquest divendres, entre les deu i les onze de la nit, horari en el qual segons la normativa vigent no està permés romandre en la via pública sense un motiu justificat.

Els agents, després de mediar en una discussió familiar entre dos germans en un portal i indicar a un d’ells que, a causa de l’hora que era no podia ser al carrer i havia de tornar al seu domicili, van comprovar que aquest va fer cas omís a les seues indicacions, localitzant-ho fins a altres tres ocasions deambulant per la via pública.

En cadascuna d’aqueixes ocasions en les quals van observar a l’home al carrer, els policies li van comunicar que havia d’anar-se’n a casa, ja que estava incomplint el toc de queda i no tenia cap justificació per a això. Aquest, tanmateix, els va respondre que volia alcohol i que anava “a esperar al carrer fins que òbriguen els bars i punt”, desobeint reiteradament les indicacions dels agents.

Per aquest motiu, els policies, després de localitzar-lo per tercera vegada al carrer, el van proposar per a sanció per incomplir la normativa sanitària vigent. Finalment, després de veure-ho una quarta vegada en la via pública, desobeir de nou a les seues indicacions i reafirmar la seua intenció d’esperar fins a les sis del matí que òbriguen els bars, ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de desobediència greu.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva