Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • Hauria intentat agredir al seu pare i amenaçat en altres ocasions amb desconnectar el suport de respiració que aquest utilitza
  • L’autoritat judicial ha decretat la prohibició de comunicar-se i aproximar-se al seu progenitor i a la seua germana

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira (València) a un home de 43 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar després de, pel que sembla, intentar agredir a la seua germana i al seu pare. A més, presumptament, també va amenaçar amb cremar-los a tots dins de l’habitatge.

Els fets haurien succeït dijous passat, sobre les huit i mitja de la vesprada, en el domicili familiar, on l’ara detingut hauria intentat agredir al seu pare, amb problemes de salut, interposant-se la seua germana per a evitar-lo. En aquest moment, s’hauria encarat a ella afirmant que si cridava a la Policia, li agafaria del coll i li ofegaria, així com que havia de cremar a tots dins de la casa.

Pel que sembla aquests episodis serien freqüents i que fins i tot aquest home hauria arribat a amenaçar també amb desconnectar el suport de respiració del seu progenitor.

Per tot això, els agents ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, decretant-se la prohibició d’aproximar-se i comunicar-se amb el seu pare i germana.

WhatsApp Portal de Xàtiva