EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent al repartidor d’una empresa com a presumpte autor d’un delicte apropiació indeguda i temptativa de simulació de delicte, després de fingir un robatori amb força a l’interior del vehicle i apoderar-se de la recaptació dels clients, quantitat que ascendia a 558 euros.

Les investigacions es van iniciar a mitjan abril, quan l’empleat va acudir a dependències policials per a denunciar que s’havia trobat la finestreta del vehicle, propietat de l’empresa per a la qual treballava, fracturada i que a més, li havien sostret una bandolera que contenia en el seu interior 558 euros, diners reembossats pels clients durant el dia, i també la seua documentació personal.

Arran de la denúncia, els agents van iniciar les investigacions per a descobrir als presumptes autors del robatori amb força. Per aquest motiu, els policies van citar telefònicament en diverses ocasions a l’home perquè aportara la documentació relativa als reembossaments, que en tot moment va mostrar una actitud esquiva davant els agents per a evitar entregar els justificants dels pagaments.

A conseqüència de les evasives de l’empleat, els investigadors van contactar amb el cap de l’empresa que li va manifestar que en les hores en la qual suposadament s’hauria produït el robatori, l’home estava fora de la seua jornada laboral. A més pel que sembla, l’empleat li va dir a l’encarregat que la Policia Nacional s’havia posat en contacte amb ell perquè havien trobat la seua documentació, fet que va resultar ser fals.

Finalment, els agents van descobrir que el denunciant va simular el robatori i en veure’s acorralat va declarar davant els agents que el mateix havia fracturat el cristall del cotxe amb una pedra i s’havia apropiat dels diners dels clients.

Per tot això, els agents ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda i temptativa de simulació de delicte. L’arrestat una vegada sentit en declaració, va quedar en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació que té de comparéixer davant l’autoritat judicial si és requerit per a això.

WhatsApp Portal de Xàtiva