• En el lloc va deixar un altre cotxe que l’havia llogat en l’aeroport de Manises el mes de març i no l’havia retornat
  • Li constaven en vigor huit ordres judicials de detenció per diferents jutjats espanyols
  • Els policies van recuperar el cotxe sostret en un garatge, així com el cotxe que havia llogat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un jove de 23 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’apropiació indeguda, usurpació d’identitat, estafa i reclamacions policials i judicials, després de fer-se passar per una altra persona i concertar una cita per a la compra d’un cotxe d’alta gamma. I, amb l’excusa de provar-lo, s’en va anar amb aquest.

Les investigacions es van iniciar a principis de juliol, en tindre coneixement els agents que un cotxe d’alta gamma de la marca Jaguar que podria estar sostret, i que estava estacionat en un garatge d’uns apartaments de la platja de Gandia.

Els policies després d’establir diversos dispositius de vigilància, van localitzar i van recuperar el vehicle que havia sigut sostret el 24 de juny a Ontinyent, així com a l’usuari d’aquest, el qual va ser arrestat.

L’arrestat, fent-se passar per una altra persona, havia contactat amb el propietari del vehicle per a comprar-lo després de veure el seu anunci en internet, i amb el pretext de provar-lo, havia desaparegut amb el vehicle. El sospitós va acudir a la cita amb un Seat Eivissa que va deixar allí. Aquest cotxe, sigut llogat dos mesos i mig abans en l’aeroport de Manises i no havia sigut retornat.

En el transcurs de les investigacions, els policies van esbrinar que després de viatjar amb el cotxe sostret per la costa valenciana des del dia de la seua apropiació, va llogar un apartament de luxe a Gandia, facilitant una altra identitat falsa amb la qual va realitzar el contracte d’arrendament, marxant-se sense haver pagat la quota de dues setmanes.

Finalment, els agents van esbrinar que tenia en vigor huit reclamacions judicials de cerca, detenció i personació per jutjats de Còrdova Tarragona, Alacant, Elx i Orihuela, així com dues reclamacions policials de detenció, una per la comissaria de districte de Salamanca (Madrid) per estafa continuada, ja que -pel que sembla- havia venut a 28 persones entrades per a un concert a 35 euros, resultant les mateixes falses, ascendint la quantitat defraudada a 1420 euros.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

WhatsApp Portal de Xàtiva