Desplaçament complicat per al CAX Orientació

El Puerto de la Cadena en Múrcia acollirà dues proves de la LACV i la LSE el pròxim cap de setmana

110

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Una vegada publicats els resultats de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV), amb una mica més de retard del que és habitual, el CAX Orientació es troba molt content pels resultats que es van obtenir en les proves que es desenvoluparen per la Serra d’Albarrasí (Terol) que corresponien a la 10ª i 11ª LACV ja que es va aconseguir l’objectiu de mantenir la 7ª posició de la classificació. Un total de 3.638.18 punts són els que té en aquest moment el CAX Orientació, uns resultats molt bons, que de moment els permet anar per davant d’equips més potents i amb més orientadors federats dels que té el club xativí. Destacar, que en la prova de Llarga Distància disputada el dissabte 10 de setembre als voltants del Centre d’Interpretació de Dornaque, el CAX Orientació obtenia una meritòria 4ª posició amb 439’59 punts, sols per darrere de clubs com el Colivenc, València-O i CEAM Ibi-O.

En la classificació individual, cal destacar que quasitots els orientadors del CAX es troben entre els 10 primers de les seues categories i es pot destacar el 4t lloc de Domi Fraile (F-21B) i, els 5é llocs de Neus Carboneras (F-21A), Oscar Barberà (M-21A) i Pepe Prats (M-35).

La Lliga continua, i aquest cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, es disputen la 12ª i 13ª LACV, que també són vàlides per a la Lliga del Sud-Est (LSE) i el CAX Orientació acudirà a terres murcianes, en concret al Puerto de la Cadena en Múrcia. Per l’ocasió, el club pot desplaçar poc efectius, de fet sols quatre orientadors participaran en la cursa de distància Intermitja del diumenge 2 d’octubre. Esperem que els bons resultats els permeta mantenir al club en les posicions altes de la LACV.

A més a més, des del CAX Orientació, es vol avançar alguna novetat de les activitats que estem preparant de cara al proper curs, com és la preparació d’un campionat local escolar d’orientació on alguna de les proves siga a la vegada de la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació de València .

WhatsApp Portal de Xàtiva