Ja ha començat l’enquesta de participació ciutadana sobre La Fira d’Agost

700

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Es pot votar des d’Internet o acudint a la Casa de Cultura, la Llar del Jubilat de la plaça Roca o el Centre Social de Majors d’Abu Masaifa

Arranca la setmana de votacions de l’enquesta de Participació Ciutadana sobre el model de la Fira d’Agost. Les preguntes que es formularan a les veïnes i veïns de Xàtiva són “Vols que l’Ajuntament programe espectacles taurins a la Fira d’Agost?” i “Vols que hi haja Reina de la Fira?”. L’enquesta se celebrarà entre el 25 i 31 de maig.

Les respostes a les preguntes de l’enquesta es recolliran a través de la web municipal. Per tal de garantir l’accés a la informació i el dret a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgen, l’Ajuntament ha establit punts de participació assistits en diverses instal·lacions públiques.

De resultes, hi ha dues maneres de participar: accedint des de qualsevol ordinador a l’enquesta que es trobarà disponible a la web municipal 24 hores al dia, a partir de les 00:00h del 25 de maig de 2016 fins a les 23:59h del 31 de maig de 2016, o acudint a un dels punts de votació assistits habilitats a instal·lacions municipals, els quals comptaran amb personal auxiliar per ajudar a accedir a Internet a qualsevol persona que ho sol·licite. Els resultats apareixeran publicats a la web el dia 1 de juny de 2016.

Hi haurà dos punts de votació assistits a la Casa de Cultura (C/ Montcada, 7), un altre a la Llar de Jubilats (plaça Roca, 17) i un quart punt al Centre Social de Majors (C/ Abu Masaifa, 9). Aquestos punts estaran oberts en l’horari habitual de cadascuna instal·lació.

Poden participar majors de 16 anys, empadronats a Xàtiva abans de l’1 de gener de 2015 i els qui complisquen 16 anys abans de l’1 de juny de 2016.

L’acreditació d’identitat dels participants serà mitjançant l’anomenada clau concertada, formada pel NIF i la data de naixement. Només es podrà votar una vegada, ja que el sistema comprovarà automàticament si la persona identificada ja ha votat anteriorment. Una vegada s’accedeix al sistema, apareixen les condicions i els termes de la votació, que han de ser acceptades per poder continuar el procés. En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, ha d’haver una autorització per poder verificar si la persona identificada compleix els requisits per poder participar.

WhatsApp Portal de Xàtiva