El curs està certificat per l’Escola Abast Animació i té un preu de 50€ per a jóvens amb Carnet Jove i un preu de 60€ per als usuaris adults. Recordem que, en tots els cursos i activitats, tenen preferència els i les joves d’entre 12 i 30 anys i que, en el cas d’haver-hi suficients places lliures, poden accedir persones majors d’eixa franja d’edat.

Desgraciadament, la paraula «bullying» està de moda a causa dels innombrables casos de persecució i d’agressions que s’estan detectant entre el sector jove de la població. L’assetjament escolar es refereix a totes les formes d’actituds agressives, intencionades i repetides, que ocorren sense motivació evident, adoptades per un o més joves contra un altre o uns altres.

No hi ha dubte de què la prevenció és la clau doncs cal educar en la convivència per a previndre la violència. Quan s’estimulen valors socials i morals positius (pau, solidaritat, igualtat, dialogue, tolerància…), la probabilitat que la conducta violenta aparega es redueix significativament, al mateix temps que augmenten les conductes pro socials d’ajuda i cooperació.

Per açò, aquest curs gira entorn a la formació per a administrar instruments que mesuren el bullying, amb la finalitat de detectar als i a les joves implicats i implicades i posar en marxa les estratègies d’intervenció necessàries per a eradicar aquesta situació, aplicant de forma sistemàtica programes que fomenten el desenvolupament socioemocional en el jovent (capacitat de comunicació, conducta pro social, empatia, destreses per a resoldre conflictes de forma positiva…); i augmentant així les seues pròpies competències socials i emocionals…

Si vols aprendre, obtindre una titulació, alhora que gaudir d’un curs pràctic i dinàmic, no dubtes en apuntar-te. Pots vindre a incriure’t al Centre d’Informació Juvenil, ubicat en la Casa de la Joventut, en horari de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20h de dilluns a divendres, també pots telefonar al 962274342 o enviar un correu electrònic a «joventut@ayto-xativa.es».

WhatsApp Portal de Xàtiva