Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

El curs està certificat per l’Escola Abast Animació i té un preu de 50 per a jóvens amb Carnet Jove i un preu de 60€ per als usuaris adults. Recordem que, en tots els cursos i activitats, tenen preferència els/les joves d’entre 12 i 30 anys i que, en el cas d’haver-hi suficients places lliures, poden accedir persones majors d’eixa franja d’edat.

Amb el curs d’Animació Turística obtindràs coneixements necessaris per a organitzar un recorregut turístic, dinamitzar grups i fer activitats en empreses del sector. Cada vegada més, les empreses, hotels i càmpings necessiten professionals capacitats per treballar en els seus establiments turístics, professional que organitzen activitats, programacions i aconseguir que totes les persones gaudisquen d’un temps lliure de qualitat.

Per això, si vols aprendre, obtenir una titulació, alhora que gaudir d’un curs pràctic i dinàmic, no dubtes en apuntar-te, encara queden places! Pots vindre a incriure’t al Centre d’Informació Juvenil, ubicat en la Casa de la Joventut, en horari de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20h de dilluns a divendres, també pots telefonar al 962274342 o enviar un correu electrònic a “joventut@ayto-xativa.es”.

WhatsApp Portal de Xàtiva