Corts d’Honor i acompanyants de les Falleres Majors de Xàtiva 2023

438

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Una vegada presentades públicament les Falleres Majors de Xàtiva per a l’exercici 2023, Laura Hernández i Noa Esplugues, es fan públics els noms de les senyoretes, xiquetes i xiquets que les acompanyaran en aquest any tant especial.

En el cas de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Xàtiva, aquesta està formada per les senyoretes Lia Murcia i Soler (Mercat), Laura Maria Carrillo i Barber (Sant Jaume) i Elizabeth Burdeos i Martínez (Tetuán – Porta de Sant Francesc).

En el cas de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, aquesta està formada per les xiquetes Martina Alcover i Gil (Sant Jaume), Àngela Romero i Santamaria (Verge del Carme), Júlia Bosch i Solís (El Cid – Plaça de la Trinitat) i Amelia Saez i Roca (Sant Feliu). Mentre que els acompanyants són Mateo López i Juan (Sant Jaume), Marc Garrido i Pueblas (Sant Jaume), Adrià Ballester i Cerdà (Avinguda Murta – Acadèmic Maravall), Ferran Oltra i Burgos (El Cid – Plaça de la Trinitat) i Carles Pla i Bataller (Sant Feliu).

WhatsApp Portal de Xàtiva