Correus instal·la un caixer automàtic en la seua oficina de Xàtiva

346

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Augmenten els serveis per a la recentment renovada oficina de Xàtiva
  • A més, Correus està avaluant la instal·lació de més caixers en zones rurals que no compten amb oficina bancària, per a facilitar el dia a dia de tots els ciutadans

Correus acaba d’instal·lar un caixer automàtic en la recentment renovada oficina de Xàtiva, situada en l’Avinguda Jaume I, 33. El caixer pertany a l’empresa Euro Automatic Cash –companyia espanyola experta en la gestió de flotes de caixers automàtics, recolzada pel Grup Banc Santander i Crédit Mutuel- que va ser la que va obtindre l’adjudicació en la licitació d’aquest projecte, l’objectiu del qual és facilitar la disposició d’efectiu als ciutadans.

A més s’estan instal·lant caixers en altres oficines de la província i la previsió és completar la implantació de més de cent caixers en tota Espanya al llarg de l’any. Correus també està estudiant la instal·lació d’un nombre de caixers encara per determinar en zones rurals, en localitats que no disposen de cap oficina bancària, però sí que compten amb algun punt d’atenció de Correus.

D’aquesta manera, Correus continua avançant en la seua línia estratègica d’acostar els seus serveis als ciutadans i oferir-los noves prestacions que faciliten el seu dia a dia.

Ja està operatiu l’acord amb el Banc Santander

En aquest sentit, l’oficina de Xàtiva ja presta els serveis d’ingrés i retirada d’efectiu a través de Correus Cash per als clients del Banc Santander, que ja està plenament operatiu i que ha permés que 220 punts d’atenció al ciutadà de Correus a la província de València (112 oficines i 108 punts d’atenció rural) presten aquest servei als clients de l’entitat. Aquests poden realitzar aquestes operacions en les oficines i els carters poden entregar diners en qualsevol domicili d’Espanya.

Aquesta opció apareix integrada en l’app del banc per a aquells clients que la utilitzen; la resta només necessita una targeta bancària de Santander i el document d’identitat per a poder realitzar aquest tipus d’operacions des de qualsevol oficina de Correus. L’operació serà gratuïta per als clients del banc en aquelles oficines de Correus situades en municipis on l’entitat no té presència física (dues operacions per mes).

Amb aquest acord i la nova instal·lació de caixers automàtics en 109 oficines, els ciutadans i empreses continuaran beneficiant-se de la capil·laritat de la xarxa d’oficines de Correus, que es configura com un element rellevant en la cohesió territorial i el desenvolupament econòmic del país, tant en àmbits urbans com en les zones rurals d’Espanya.

WhatsApp Portal de Xàtiva