Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest és un exemple més de col·laboració entre l’Associació Aspromivise que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i Copava, Coordinadora de Centres ocupacional i recursos per a persones amb Diversitat Funcional de la Comunitat Valenciana. Les dos entitats compten amb més de cuatre anys d’experiència en desenvolupar projectes europeus i sempre perseguint l’objectiu de dotar amb estratègies de formació a totes les entitat que hi formen part.

Els bancs de temps són comunitats autoorganitzades de ciutadans i ciutadanes que intercanvien i comparteixen, serveis, habilitats, coneixements, activitats i relacions entre persones utilizant com a moneda de valor i canvi, en lloc de diners, l’hora del temps. Així es crea una alternativa econòmica social, posant les habilitats de la ciutadania al servei del bé comú i potenciant la inclusió social de les persones participants. Els banc de temps són fonts de reciprocitat i d’inclusió social.

Aquest programa formatiu està cofinanciat pel Programa Erasmus + de la Unió Europea.

La jornada és gratuïta i oberta a totes les entitats socials de la ciutat així com a la ciutadania interessada, cal inscripció prèvia contactant amb Aspromivise o Copava.

WhatsApp Portal de Xàtiva