Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

La cooperativa valenciana destinarà un total de 3,8 milions d’euros als seus treballadors, ja que la seua activitat s’ha vist més directament afectada per l’actual estat d’alarma. Això suposa que, de mitjana, cada treballador rebrà una quantitat de 283 euros per persona, que corresponen als complements salarials personals obtinguts en aquest mes més una gratificació individual. El 95% dels treballadors són personal operatiu (venedors en botiga i diferents llocs de plataformes).

La mesura respon a un criteri de solidaritat retributiva, ja que Consum pretén recompensar el treball, el risc, l’esforç i l’excel·lent predisposició que aquest col·lectiu en concret ha tingut a l’hora d’afrontar una situació sense precedents.

La directora d’una botiga ha declarat a Portal de Xàtiva que “és de justícia recompensar l’esforç dels nostres treballadors“, ja que els primers dies d’aquest estat d’alarma van ser una “prova de foc” per a treballadors i clients.

Situació excepcional

Consum ha pres mesures específiques a les tendes per tal de controlar la situació: control de l’aforament de les tendes per evitar aglomeracions; controlar espais a les cues de les caixes i oferir desinfectant a l’entrada junt amb guants per minimitzar les possibilitats de contagi dins les botigues.

WhatsApp Portal de Xàtiva