Solopizza Xàtiva

Centelys

La banda i l’orquestra del conservatori municipal interpretaran 2 propostes diferents per clausurar el curs. El 2 de juny a la plaça de la Seu i el i el 14 a Sant Agustí.

El Conservatori Lluís Milán tanca el curs 2016-2017 amb dos concerts gratuïts a càrrec de la banda i l’orquestra del centre. El primer dels concerts, es celebrarà el pròxim divendres 2 de juny a les 19:30 a la plaça de la Seu i tindrà una estructura basada en 2 parts molt diferents. Segons Carmen Badía, directora del conservatori “L’espectacle tindrà una part dedicada al folk i un altra on retrem homenantge a alguns compositors de la nostra terra. A més hem volgut integrar també la dança i la plasticitat de la muixeranga per fer d’este concert una proposta, si cap, encara més atractiva”. En este concert participaran més de 170 alumnes.
El concert del dia 14 serà a les 19:30 en l’auditori de Sant Agustí. En ell, a més de l’orquestra de corda del centre, intervindran com a solistes alumnes que finalitzen enguany el grau professional.

WhatsApp Portal de Xàtiva