Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Consell de la Joventut de Xàtiva organitza un concurs per al cartell que anunciarà els diferents actes que es celebraran a Xàtiva en motiu de l’Orgull LGTBI 2016, i amb un premi d’un xec de 100€ per a la persona premiada.

L’entitat juvenil ha presentat a través de les xarxes socials les bases i tota la informació pertinent per a participar en aquest concurs.

Podran participar en aquest concurs els joves entre 14 i 30 anys. Al cartell ha d’aparèixer necessàriament el text “Orgull LGTBI. Xàtiva 2016.”. També s’ha de deixar un espai lliure per a poder introduir posteriorment el text amb la programació d’activitats per al dia de l’orgull LGTB, així com un espai lliure al peu per a incloure els logotips de les entitats organitzadores. Els cartells han de tenir format A3.

Les obres s’han de fer arribar al Consell de la Joventut de Xàtiva (Casa de la Joventut, C/Montcada, 14) entre l’1 i el 15 de Juny de 2016. S’han de portar en format paper, sense que aparega en ells ni el nom ni la firma de l’artista. En un sobre tancat s’ha d’introduir una fotocòpia del DNI de l’autor, un telèfon de contacte i un e-mail. Fora del sobre s’ha de fer constar un pseudònim, que també constarà en el revers del cartell.

Es crearà un jurat, integrat per membres del CJX i artistes gràfics. El cartell guanyador es comunicarà a l’autor i es farà públic el 16 de juny. El guanyador haurà d’enviar el cartell en format digital original (.AI, .PSD, .INDD) al CJX.

Es concedirà un premi únic, consistent en un xec regal de 100€ a utilitzar en comerços de XACEX I ADEXA. El cartell guanyador quedarà en propietat del Consell de la Joventut de Xàtiva, així com els drets de modificació, reproducció i explotació.
La participació en aquest concurs implica l’acceptació total de les bases del concurs.

WhatsApp Portal de Xàtiva