Comunicat del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

27433
lluis-alcanyiz-hospital

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Mesures que comencen a aplicar-se hui front al COVID19 i que afecten els pacients amb tractaments crònics:

  1. Els tractaments crònics amb una durada superior a 180 dies que finalitzaven al març i abril, s’han prolongat automàticament per DOS mesos més. Per la qual cosa els pacients no necessiten passar pel centre de salut a renovar els seus tractaments ni telefonar al centre per a tal fi.

  2. En la farmàcia comunitària es visualitzaran les receptes necessàries per als següents 28 dies, de manera que el pacient només haurà d’anar cada 28 dies a recollir la seua medicació a la farmàcia.

  3. El personal de la farmàcia ja no necessita passar la targeta SIP pel lector com a pas previ a la dispensació, podent teclejar el número SIP tantes vegades com siga necessari sense que es bloquege l’accés.

  4. Amb la finalitat de facilitar la dispensació de TOTS els tractaments, ja no és necessària la lectura del codi de barres de la fulla corresponent. Només ha de portar la targeta SIP i dictar el seu número quan li ho requerisca el personal de la farmàcia.

Informació d’Atenció primària:

1- Evita acudir al CENTRE DE SALUT o PUNT D’ATENCIÓ CONTINUADA d’URGÈNCIES si no necessites atenció immediata.

2- Per als controls periòdics de malalties cròniques, com a diabetis o hipertensió, i per a les revisions anuals pediàtriques de pacients sans, espera la telefonada del personal assistencial. Et facilitaran nova data i cita domiciliària si és necessari.

3- Per a realitzar gestions administratives, com renovar receptes, arreplegar analítiques o parts de confirmació NO ET DESPLACES; crida al centre de salut. El personal resoldrà aquestos tràmits.

4- Amb símptomes de tos seca, febra, sensació de falta d’aire moderada, crida al 900 300 555.

Agraïm la teua comprensió per a minimitzar els riscos i exposicions innecessàries al virus. Vetlem per la teua salut i la de qui més la necessita. Informa’t per canals oficials.

WhatsApp Portal de Xàtiva