Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

Davant la detecció de diversos casos positius per coronavirus als últims dies a la localitat, l’Ajuntament de Canals vol traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però també fer una crida a la responsabilitat i la prudència.

Les autoritats sanitàries ens traslladen que a hores d’ara es treballa en el rastreig dels contactes per tal de controlar la situació. Insistim en la importància de prendre totes les mesures de protecció: mascareta, distància de seguretat i higiene.

Ja hem hagut de fer un pas enrere amb l’obligatorietat de la mascareta en espais públics, en les mans de tots i totes està no seguir amb el retrocés. El confinament és una mesura extrema que ningú volem tornar a viure.

La brigada d’obres i la policia local està revisant i tornant a col·laborar amb els propietaris i propietàries de bars i restaurants amb terrassa per complir amb la normativa, amb la mesura i marcatge de les taules. La mateixa policia ha intensificat també la vigilància per exigir l’ús de la mascareta.

Finalment, recordem que a la web de la Generalitat Valenciana coronavirus.san.gva.es podeu consultar les dades de la pandèmia a la Comunitat Valenciana i per municipi. Cal informar-se per canals oficials per tal d’evitar notícies falses i rumorologia que pot afectar a negocis del poble.

WhatsApp Portal de Xàtiva