EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Empar Penadés:”Seguiré treballant en la línia iniciada basada en el bon govern, la transparència i les persones”

Esta vesprada la coalició Compromís per Xàtiva ha presentat Empar Penadés, qui substituirà Joanjo Garcia Terol en el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Xàtiva. A la roda de premsa han acompanyat Penadés Ferran Minguet, secretari local, Cristina Suñer portaveu de la coalició i del grup municipal i Pilar Gimeno, regidora.

Empar Penadés ha assenyalat que “ha estat una situació sobrevinguda però que, més enllà dels entrebancs laborals, no he dubtat en assumir el repte i la responsabilitat”.

En referència a la incorporació d’Empar Penadés, Cristina Suñer ha destacat que “estem en un impàs necessari però excessivament llarg perquè les activitats de les regidories necessiten seguir endavant per això, de moment ho estem coordinant des del grup municipal. Tot i això no tinc cap dubte que Empar serà un pilar fonamental del nostre grup i d’este govern”.

Ferran Minguet ha agraït de nou el treball desenvolupat pel regidor Joanjo Garcia Terol i ha matisat que “esta roda de premsa no s’ha produït abans perquè la renúncia de Garcia Terol no es va fer efectiva fins dissabte i, a més, calia deixar un temps a Empar per organitzar tots els tràmits que havia de fer”.

Amb la incorporació d’Empar Penadés el grup municipal Compromís es converteix en un grup format íntegrament per dones. Una peculiaritat que, com ha dit irònicament Suñer, “ens permetrà demostrar del que som capaces treballant les tres juntes”. Penadés s’encarregarà de les regidories que coordinava Garcia Terol: Recursos Humans, Règim Interior i Conservatori.

Perfil d’Empar Penadés
Empar Penadés, és llicenciada en Farmàcia i es dedica a l’ensenyament. És professora de cicles formatius de la branca sanitària des de fa de 15 anys i actualment treballa en Alcoi.
Empar forma part de Compromís per Xàtiva des de 2011 i les eleccions locals de 2015 foren els tercers comicis en els quals formava part de la llista de la coalició. En estes eleccions Penadés va concórrer com a número 4.

WhatsApp Portal de Xàtiva