Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Per a Compromís Xàtiva, la imputació de l’alcalde Roger Cerdà per prevaricació i maltractament animal és una mala notícia per la ciutat, ja que «afecta la reputació de la nostra ciutat i perjudica la nostra imatge pública«. A més a més, «que s’hagen aportat proves mostrant que la seua gestió pot haver causat un patiment greu o la mort a molts animals indefensos genera molta preocupació«.

«Trobem encara més greu que aquest problema, exactament com al cas del pati del Teresa Coloma, siga el resultat del tancament i obcecació d’un equip de govern encabotat a imposar la seua voluntat a una ciutadania sense tenir en compte altres sensibilitats ni, de vegades, el sentit majoritari» afegeixen. Per a la coalició, la gent del PSOE hauria de raonar sobre si és aquest el model de govern que volen per a la ciutat, «un que genera problemes al lloc de solucionar-los».

Segons Compromís, el cas de les colònies felines és una mostra evident de «gestió rocambolesca» que causa un greu perjudici a la ciutadania de Xàtiva: «El mal govern de Cerdà ha causat que els felins sense control proliferen pels carrers, que a més a més una gran quantitat d’aquests animals patisca unes condicions de vida indignes o una mort dolorosa i que s’haja compromès la bona imatge de la ciutat«.

Per altra banda, des de la coalició lamenten que Cerdà, Sinisterra i la resta de l’equip de govern hagen intentat embrutar el nom de les persones voluntàries que voluntàriament col·laboraven amb les colònies felines en un intent de justificar-se que s’ha provat que era fals: «Acusar a persones que estaven posant diners de la seua butxaca d’apropiar-se dels diners de les esterilitzacions de gats quan sabien perfectament que el pagament de les operacions es feia directament des de l’ajuntament als veterinaris és una jugada indigna dels nostres màxims representants i que va generar un enfrontament que ha acabat amb la seua imputació«.

A Compromís no coneixen els motius pels quals Cerdà i Sinisterra van arribar a llançar «acusacions falses per apartar de la gestió al voluntariat de les colònies felines«, però si que coneixen els resultats que està ara pagant tota Xàtiva: «La pèrdua total de la gestió, el patiment dels animals, les molèsties a la ciutadania i el notable perjudici a la imatge de la ciutat«. «No és aquesta la gestió que es mereix la nostra ciutat, però com ja hem vist en anteriors ocasions com el cas de l’AMPA del Teresa Coloma, l’equip de Govern de l’ajuntament de Xàtiva no escolta i no vol escoltar al poble» finalitzen.

Des de Compromís esperen que es reflexione des del despatx d’alcaldia sobre el problema que s’ha generat, «nosaltres mantenim la nostra oferta d’intentar obrir un diàleg entre les diferents parts abans que la Xàtiva que totes i tots volem acabe sent perjudicada«.

WhatsApp Portal de Xàtiva