EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Per octau any consecutiu, la Federació de Baló a Mà de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals i del Club de Baló a Mà Canals, està organitzant el Campus Bilingüe que es porta a terme al municipi.

Com s’ha fet en cada edició, per tal de començar a treballar de manera coordinada, ha tingut lloc una reunió de la Federació amb l’Ajuntament de Canals i el Club canalí per fer una presentació del projecte, concretar l’ús de les instal·lacions i altres assumptes que requereixen una preparació prèvia.

En aquesta reunió han estat presents el Gerent de la Federació, Miguel Angel Valero; el Coordinador del Campus i membre de l’àrea tècnica de la Federació, Sergio Berrios; el President del Club de Baló a Mà de Canals, Aberto Giménez; la Secretaria i Tresorera del Club, Inmaculada Coballes; l’alcalde de Canals, Ricardo Requena i el regidor d’Esports, José Ramón Garrido.

L’objectiu fonamental d’aquest Campus és el de fomentar la convivència, gaudir i aprofitar el temps lliure amb el baló a mà com a vincle d’unió, a més de fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa. Tot açò completat amb la realització d’activitats lúdiques i poliesportives en els bells paisatges del poble de Canals.

L’activitat s’orienta amb una metodologia interdisciplinària (acadèmia, esportiva, lúdica i activitats en naturalesa) molt més enriquidora i formativa, sent la premissa del Campus una concepció global de l’esport.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha manifestat que «és una gran satisfacció poder albergar a Canals una nova edició d’aquesta trobada que comptarà amb més de 70 participants que centraran les seues activitats, durant quinze dies, al nostre poble». Ha volgut agrair a «la Federació de Baló a mà de la Comunitat Valenciana que compte amb Canals perquè això pressuposa la comoditat i l’oportunitat que els ofereix». Per últim, ha volgut felicitar al Club de Baló a Mà de Canals «per l’organització, així com pel treball que fan constantment per aquest esport i pel nostre poble», animant-los a continuar així, més ara que estan molt a prop de celebrar el seu 50 aniversari.

WhatsApp Portal de Xàtiva