EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La regidora Angulo presideix la primera reunió del nou Consell d’Acció i Polítiques Socials de Xàtiva 

Aquest migdia, ha tingut lloc la primera reunió del nou Consell d’Acció i Polítiques Socials de Xàtiva (CAPS). Aquest nou òrgan de participació suposa l’ampliació del número d’entitats que en formaven part, amb una visió global i transversal per integrar totes les polítiques socials que es duen a terme a Xàtiva.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha explicat que el CAPS reflecteix un nou plantejament de les polítiques socials de l’Ajuntament, amb una dinàmica diferent respecte al model anterior. En lloc de repartir discrecionalment les subvencions com havia estat passant en legislatures anteriors, el canvi introduït pel nou equip de govern consisteix en treballar sobre projectes presentats per les entitats socials, amb un pla d’actuació concret i un pressupost d’actuació. Aquestos projectes es valoraran en el marc de les convocatòries del CAPS, on es decidirà quins seran objecte d’execució, amb el corresponent suport tècnic i finançament per part de Benestar Social.

Precisament, Angulo ha informat que mantindrà reunions amb cadascuna de les entitats que se sumen a aquest consell per tal de conéixer la naturalesa dels projectes a presentar. La regidora ha destacat l’ampliació en 10.000 euros de la dotació econòmica del CAPS que contempla el pressupost municipal de 2017, document que se sotmetrà a votació en el proper plenari municipal.

 

WhatsApp Portal de Xàtiva