Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Joventut Lena Baraza van rebre ahir a l’Ajuntament de Xàtiva als i les joves que s’incorporen a treballar a l’Ajuntament mitjançant les beques del Programa Experiència.

Aquest programa, amb un pressupost total de 19.500 euros, està emmarcat dins del Pla Millenial 2021-2025 d’Ocupació Jove i compta amb cinc beques de formació de sis mesos a mitja jornada per a joves amb titulació de grau Universitari o titulació Superior de Formació Professional.

«Aquestes beques naixen de la proposta dels i les joves durant el procés participatiu del Pla Millenial, ja que demandaven poder seguir formant-se mentre comencen a tindre una primera experiència laboral», ha explicat la regidora de Joventut Lena Baraza, qui ha indicat que aquests joves «desenvoluparan diferents projectes que hem preparat per a ells i per a elles i esperem que puguen aprendre molt d’aquesta etapa».

Les beques estan vinculades a cinc projectes diferents que es desenvoluparan en l’Ajuntament: xarxes socials en la joventut, cultura jove, afavoriment de la igualtat de gènere, potenciació de l’esport entre la gent jove i inclusió social en la població jove.

WhatsApp Portal de Xàtiva