Càsting de Xàtiva Unida per al seu curtmetratge «Diumenge»

El col·lectiu Xàtiva Unida ha organitzat un càsting perquè qualsevol persona puga participar en el curtmetratge que s'està preparant per a la propera campanya electoral

95

Després de l’èxit de participació que ha tingut recentment el micromecenatge per finançar la cançó de la seua campanya sota el títol «Xàtiva necessita una cançó», Xàtiva Unida dóna un pas més i anima a qualsevol persona que vulga participar en el curtmetratge que s’està preparant per a la campanya electoral que s’enregistrarà d’ací a unes setmanes.

Es tracta de donar la veu a la gent que té alguna cosa a dir davant la càmera de Xàtiva Unida que pretén ser l’altaveu de la diversitat de veus que arreplega aquest col·lectiu. El càsting per aquest vídeo tindrà lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva el divendres que ve dia 1 de febrer des de les 17:00 fins les 20:30h.
Pot participar qualsevol persona major d’edat i dur preparada una frase o varies que represente a un dels cinc personatges  que van a formar part del curtmetratge.

Sinopsi

«Diumenge» és un curtmetratge en el qual un pare de família content perquè canvia el govern a Xàtiva, és atropellat la nit de les eleccions municipals de 2015, cau en coma i es desperta poc abans de temps de les eleccions municipals de maig de 2019. Per qüestions de salut el metge recomana a la família que no li causen cap sobresalt per què eviten contar-li alguna de les coses que han passat a la ciutat.

WhatsApp Portal de Xàtiva