“Casc Antic, Digne i Viu” lamenta la no inclusió de la renovació de la xarxa de distribució d’aigües potables en la modificació del pressupost

91

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

En el passat Plenari municipal de Xàtiva celebrat el passat 29 d’octubre, es tractava en un dels dos punts de l’Ordre una modificació del Pressupost de l’any 2022. Aquesta modificació consistia en la incorporació de 500.000 euros al Pressupost del 2022 derivat de distribució de romanents d’exercicis anteriors.

La Plataforma de veïns “Casc Antic, Digne i Viu”, manifesta una vegada més la seua profunda decepció i desacord amb la política municipal en l’àmbit de la gestió del cicle hidràulic i la seua decepció amb incapacitat d’aquest Govern municipal per a escoltar el veïnat en la reclamació de les seues necessitats, ja que d’aquests 500.000 euros, el Govern municipal no destina ni un sol euro a donar solució a un dels gravíssims problemes que té la ciutat: la caòtica xarxa de distribució d’aigües potables.

«El baixíssim percentatge d’execució del Pressupost, els romanents d’exercicis anteriors i la pèrdua de subvencions serien suficients recursos per a iniciar la necessària renovació integral de la xarxa, suprimint tot el fibrociment i el plom d’aquesta. Només falta la sensibilitat política d’un Govern municipal que vetle per la salut i el benestar de la ciutadania de Xàtiva» declaren des de la Plataforma.

«No critiquem altres inversions necessàries, simplement assenyalem que existeixen accions prioritàries. La necessària renovació de la xarxa està sobre la taula des de fa ja massa anys» han finalitzat.

WhatsApp Portal de Xàtiva