EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha declarat que “arriben bons temps” per a Xàtiva perquè l’actual Consell invertirà en turisme, sanitat i infraestructures judicials.

En la seua visita a la Fira d’Agost ha assegurat que “Xàtiva ha d’eixir d’aquest punt mort de falta d’inversions” i ha anunciat la creació d’una Oficina de desenvolupament turístic d’interior amb seu a Xàtiva, així com millorar els serveis sanitaris.

S’estan ultimant auditories tècniques amb estratègies d’eficàcia i de priorització de la salut i, des del paraigua de la sanitat pública i amb tot el col·lectiu sanitari, posarem en marxa el gran pacte per la salut que necessita la comarca”, ha remarcat.

També ha indicat que en la llista de prioritats està la millora dels jutjats de Xàtiva atesos els drets de la dona i de tots els col·lectius que puguen patir violència.

El Cap del Consell ha visitat el municipi de Xàtiva. Després de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, ha recorregut el recinte firal interessant-se per les casetes d’artesania i comerç local.

A la Comunitat Valenciana sabem gaudir, treballar en equip i realçar les nostres tradicions de manera extraordinària i un dels exemples és la Fira de Xàtiva”, ha manifestat d’aquesta Fira històrica comercial i cultural que converteix a aquest municipi en un centre d’atenció el mes d’agost.

La Fira de Xàtiva és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana que data des de 1250 per un privilegi concedit per Jaume I. El seu origen de fira ramadera ha anat evolucionant a una fira que combina les parades comercials, amb activitats culturals que omplin el municipi de concerts, exposicions d’art i entreteniment. Sense oblidar els tradicionals concursos de tir i arrossegament i l’exhibició de cavalls de pura raça espanyola.

També coincideix en aquestes dates el Trofeu de Velocitat, una carrera de motocicletes que el president de la Generalitat ha tingut l’oportunitat de donar l’eixida de la competició en la categoria de 80 cc GP.

WhatsApp Portal de Xàtiva