Canals va celebrar el “XXIII Trofeu de Frontenis” amb una gran final

62

Solopizza Xàtiva

El passat cap de setmana es va celebrar el “XXIII Trofeu Frontenis Fira de Canals” al frontó del poliesportiu municipal de Canals. La competició, que es va avançar un dia abans pel toc de queda, va tindre un gran èxit de participació de jugadors i públic. Els assistents hi van poder gaudir de grans partides que van disputar les 16 parelles participants.

La competició va acabar amb una final d’infart que van disputar les parelles formades per Joan i Sergio i Fran i Andrés, guanyant aquests últims. Els guanyadors van acabar remuntant la partida per dos sets a un. Per altra banda, els guanyadors del premi de consolació van ser per a la parella formada per Ferran i Sergi.

En acabar el partit, el president de Frontenis de Canals, José Enrique Moreno, junt amb la regidora Isabel Real, van repartir els premis corresponents que van sumar un total de 460 euros. Entre els guardons destaquen el primer premi amb una dotació de 180 euros; el segon amb 100 euros i el tercer amb 50 euros. Tots ells acompanyats del trofeu del campionat.

Aquesta nova edició està inclosa dins de les activitats esportives de la Fira de Setembre de Canals que en menys d’un mes es durà a terme a la població.

WhatsApp Portal de Xàtiva