EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Davant la incertesa provocada en alguns veïns d’Aiacor amb la proposta de l’Ajuntament de Canals d’instalar una illa de compostatge en el seu terme municipal, aquest organisme ha programat per a aquest dimecres 19 de maig una visita a les illes de compostatge d’Otos i Carrícola que tenen les mateixes característiques de l’illa de compostatge que el COR preveu ubicar a la localitat d’Aiacor.

Una vegada allí se’ls explicarà quin és el funcionament d’una illa de compostatge, que és una illa de compostatge comunitari, com es du a terme el procés i com són les instal·lacions.

«La finalitat d’aquesta visita és que es puguen conéixer de primera mà les illes que estan en marxa ja fa temps, i que són exemple de gestió», manifestava el regidor de l’Ajuntament de Canals, Miquel Alventosa.

Per qüestions d’aforament, caldrà inscripció prèvia, amb la qual cosa l’Ajuntament de Canals ha habilitat un correu electrònic on poder fer-ho, toni.simo@canals.es, detallant el nom i cognoms de les persones assistents.

L’eixida de l’autobús serà aquest dimecres 19 de maig a les 18.30 h de la vesprada des de la parada d’autobús d’Aiacor que es troba a l’entrada del poble.

WhatsApp Portal de Xàtiva