Canals presenta el nou Pla Local de Gestió de Residus i el projecte Gradua’t Intercomarcal

53

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Canals presentarà el nou model de Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

Aquest dijous 18 de novembre, a les 18.30 hores, es durà a terme la presentació del nou model de recollida proposat per al Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables a la tercera planta de Ca Don José, a càrrec de la consultora mediambiental Segura Roldán.

El nou model consistirà en la recollida dels residus mitjançant el model porta a porta i contenidors amb clauers. A cada zona del municipi li correspondrà un tipus diferent de recollida. Per exemple, en la zona de Torre Cerdà, Aiacor i la Serratella li correspondrà el model porta a porta i a les zones més habitades de la població s’implantaran els nous contenidors.

Aquest nou model «ajuda a realitzar una gestió dels residus domèstics més sostenibles i permetrà avançar cap a una economia circular d’alt nivell d’eficiència dels recursos», explicava el regidor de Medi Ambient, Miquel Alventosa.

Cal recordar que l’objectiu principal d’aquest pla és arribar a les xifres de recollida que marca el PIRCVA (Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana). Aquest estableix un mínim de 67% en reciclatge i de 50% en bioresidus que cal complir l’any 2022.

L’EPA de Canals presenta el Projecte d’Investigació i d’Innovació GRADUA’T INTERCOMARCAL

El Centre de Formació de Persones Adultes de Canals (EPA) ha presentat el nou Projecte d’Investigació i d’Innovació anomenat GRADUA’T INTERCOMARCAL, el qual amplia el nombre de centres de formació de persones adultes adherides a ell, en concret els de comarca de la Vall d’Albaida.

La directora de l’EPA Canals, Fina García, és la coordinadora d’aquest projecte d’investigació, implantat l’any passat, i que té com a finalitat enriquir l’oferta formativa, així com les capacitats i fortaleses de l’equip docent.

El projecte GRADUA’T INTERCOMARCAL ha sigut aprovat per dos anys i suposa treballar per departament utilitzant les ferramentes telemàtiques per coordinar la tasca educativa.

Aquest projecte té dos objectius clau. Per una banda, augmentar el nombre de persones amb la titulació de secundària perquè milloren l’accés al món laboral i enfortir les capacitats docents dels mateixos centres municipals.

«Hem obert un camí molt interessant que volem continuar millorant-lo», comentava la directora de l’EPA de Canals i coordinadora del projecte, Fina García.

WhatsApp Portal de Xàtiva