Canals organitza un curs de defensa personal impartit per la Policia Local

78

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Canals organitza un curs de defensa personal impartit per la Policia Local

Les regidories de Seguretat Ciutadana i Igualtat de l’Ajuntament de Canals han preparat un curs de defensa personal dirigit a dones joves i adultes.

Aquest curs gratuït té com a finalitat la formació en tècniques de segu-retat bàsiques i preventives davant agressions masclistes. Tanmateix, es duran a terme situacions reals on s’explicaran les accions pertinents per a fer front a aquestes situacions.

El curs estarà impartit per dos agents de la Policia Local de Canals ex-perts en arts marcials. Ambdós van participar en la formació i aprenen-tatge de les destresses preventives en violència de gènere, que va tin-dre lloc el passat mes de desembre en Godella, on experts en l’àmbit nacional en aquest afer, impartien un taller de defensa personal.

Aquest curs tindrà lloc els dies 26 de març, 2 i 9 d’abril al Pavelló Mu-nicipal Ricardo Tormo de Canals, de 10 a 13 hores.

Les dones interessades podran inscriure’s des del 14 de febrer fins al 4 de març complimentant una instància genèrica en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Canals. També es podrà sol·licitar més informació, respecte del curs, mitjançant l’adreça electrònica cursdefensapersonal@canals.es.

Cap de setmana victoriós per al karate i el bàsquet canalí

  • El Club de Karate de Canals i el Club de Bàsquet La Foguera aconsegueixen bons resultats

L’esport canalí està d’enhorabona. Aquest cap de set-mana s’ha disputat el “Trofeu de Promoció” de karate, on el Club de Karate de Canals ha aconseguit diverses medalles, i a més el Club de Bàsquet La Foguera ha obtingut una nova victòria.

El dissabte 12 de febrer va tindre lloc el “Trofeu de Promoció”, organi-tzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana, i del que diversos alumnes del Club de Karate de Canals van guanyar les desi-tjades medalles. En la categoria “menuts”, Carles Franco va obtindre la medalla de bronze i Iker Grimaltos la de plata; en Kumite “Alevín”, Juanma Araque va quedar en tercera posició i Marc Juan va obtindre la medalla de bronze en les categories de Kata “Cadete” i Kumite “Open”.

Per la seua banda, la karateka canalina, Helena Alegre, membre també del Club de Karate local, va pujar al pòdium per a rebre la medalla de bronze en la categoria Kumite, menor de 68 kg, del Campionat Au-tonòmic Universitari celebrat a Elx.

A més a més, l’equip infantil, del Club de Bàsquet La Foguera, “El Men-jador”, va aconseguir una important victòria imposant-se 43 a 29 contra l’EMBA. D’aquesta manera trenquen la barrera de la seua última derro-ta i aconsegueixen el camí de les victòries.

WhatsApp Portal de Xàtiva