Canals ofereix aquesta Pasqua activitats per als joves

343

L’Ajuntament de Canals programa, per tercer any consecutiu, a través de la regidoria de Joventut, una interessant proposta d’oci i temps lliure per a les vacances de Setmana Santa per a totes i tots els joves de Secundària de 12 a 17 anys. Baix l’etiqueta o hashtag #LOVECANALS, els i les joves de Canals participaran en una nova edició d’aquesta iniciativa que pretén oferir una ocupació del temps lliure dels nostres adolescents profitosa i divertida. Les activitats es desenvoluparan els dies 18,19,20,21 i 24 d’abril.

Aquest any dins de les activitats hi hauran continguts Borgians aprofitant que Canals es troba immersa en la Ruta dels Borgia de la Diputació de València. En aquest sentit, la proposta inclou eixides, el dia 19 d’abril es visitarà Gandia i el 24 es traslladaran a Xàtiva, dos ciutats incloses també en la Ruta dels Borgia. Així mateix, per al dia 20 s’ha programat una nit d’activitats a l’Aula Natura ubicada al paratge del Túnel del municipi.

El #LOVECANALS es durà a terme al Centre Jove. Les inscripcions es realitzaran al Centre Cultural Ca Don José amb un preu de 30 euros per als empadronats en Canals i 40 euros per als joves de fora de la localitat. Serà indispensable portar l’smarthpone o tablet com ja es va fer en les darreres edicions.

El regidor de Joventut, Ricardo Requena, ha subratllat que “l’objectiu de l’ajuntament passa per consolidar aquest tipus d’activitats entre la població més jove del municipi”.

WhatsApp Portal de Xàtiva