Canals injectarà més de 170.000 euros del Pla Resistir a les empreses de la localitat

34

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Promoció Socioeconòmica, aprova la segona convocatòria de les ajudes Parèntesi, incloses dins del Pla Resistir en el que s’atorgaran més de 170.000 euros a les empreses locals.

En aquesta nova fase, sols podran sol·licitar aquesta ajuda les empreses que es troben en l’annex V de les bases del Pla. Aquests comerços estan relacionats amb el tèxtil, perruqueries i estètica, tota mena d’ensenyança acadèmica, impremtes, serveis fotogràfics, pirotècnia i comerços dedicats a la venda al detall, entre d’altres. El termini de les sol·licituds per a obtindre aquesta ajuda serà del 31 d’agost fins al 28 de setembre (ambdós inclosos).

En la primera convocatòria d’aquest Pla, dividida en dues tandes, el Consistori va aportar 100.000 euros en la primera i 64.200 euros en la segona. En total es repartiran més de 320.000 euros.

Cal recordar que aquesta ajuda està dirigida a microempreses i persones autònomes que han patit l’impacte de la pandèmia amb una dotació de 200 € per treballador i amb un màxim de 2.000 € per empresa o autònom. Tota la informació es troba al web de l’Ajuntament en l’apartat de Transparència.

L’Ajuntament de Canals coneix l’impacte econòmic que han patit els comerços de la població en aquesta crisi sanitària i per això és una prioritat ajudar als i les empresàries del municipi perquè constitueixen un bé fonamental per al poble.

WhatsApp Portal de Xàtiva