Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

La regidoria de promoció socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals anunciava l’aprovació i ordenació de pagament de les ajudes directes destinades a establiments, autònoms i microempreses de Canals, afectades per l’estat d’alarma provocat per la COVID-19, a les primeres 82 empreses admeses d’un total aproximat de 145 que finalment se’ls ha atorgat aquesta ajuda.

En aquesta primera remesa l’Ajuntament de Canals injectarà vora 58.600 euros dels aproximadament 125.000 previstos dintres d’aquestes ajudes directes al tramat comercial de la localitat. L’ajuntament de Canals espera la pròxima setmana abonar aquesta ajuda a la resta de comerços beneficiats.

Recordem que l’objectiu d’aquestes, és ajudar a les empreses més menudes de la localitat (autònoms i empreses de menys de 10 treballadors, amb un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 2 milions d’euros) que o bé s’han vist obligades a tancar pel Real Decret del Govern d’Espanya, o han reduït el volum de la seua facturació en almenys un 50%.

A més l’Ajuntament de Canals, també forma part del pla de xoc posat en marxa per la Generalitat Valenciana per ajudar econòmicament als sectors més afectats per les restriccions sanitàries i que s’han vist obligades a tancar els seus negocis, a reduir els seus horaris d’obertura o a limitar la seua activitat, amb les perdudes econòmiques que això ha provocat. El Pla resistir atorgarà a Canals més de 300.000 euros i s’espera que en no massa temps, el consistori canalí ja publicite les bases que han de regir aquesta nova ajuda per al comerç local.

Cal destacar altres ajudes que ja són una realitat com la condonació per part de l’Ajuntament de Canals de la taxa d’ocupació de la via pública de taules i cadires per als negocis de restauració, que ja estava suspés des del passat estiu i fins al mes de març i que ara s’allarga fins al mes de desembre de 2021.

A banda en els darrers plenaris ordinaris de Gener i Març, l’Ajuntament de Canals aprovà altres ajudes de 120.000 i 250.000 euros que també serviran de baló d’oxigen per al teixit comercial de la localitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva