Canals es prepara per a la celebració del Dia de l’Orgull Gay 2022

143

Canals es prepara per a la celebració del Dia de l’Orgull Gay 2022

S’acosta la celebració del Dia de l’Orgull Gay 2022 i Canals està preparant un vídeo commemoratiu!

Des de les Regidories de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de Canals, es llancen a realitzar un projecte per commemorar el dia de l’orgull LGTBIQ+.

A més, l’organització de joventut de les Comarques Centrals, ha plantejat una acció conjunta per tal de donar visibilitat a aquest col·lectiu.

La iniciativa consisteix a gravar un xicotet fragment de vídeo, duent a terme l’acció que escollim entre totes i tots més adequada. Posteriorment, des de Comarques Centrals s’editarà un vídeo on apareixeran tots els municipis que formen part de La Costera, La Canal de Navarrés i La Vall d’Albaida.

Per això, des de l’Ajuntament de Canals es fa un reclam i una invitació col·lectiva perquè totes aquelles persones interessades, acudisquen a participar del vídeo.

L’esdeveniment s’hi durà a terme el vinent dissabte, 11 de juny, a les 09.45 hores, a la plaça de la Vila de Canals.

El Club de Lectura de Canals ha preparat per a hui «WONDERLAND» del director britànic Michael Winterbottom

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha preparat per a aquesta nit una nova sessió de cinema amb “Wonderland” del director britànic Michael Winterbottom.

Aquest film, catalogat com a drama familiar, es va estrenar l’any 1999 a Regne Unit, i va obtindre diverses nominacions. Entre elles, al Festival de Cannes va estar nominat a la Palma d’Or com a millor pel·lícula. També als Premis BAFTA com a millor film britànic.

Dins del seu elenc, compta amb les actuacions de Gina McKee, Molly Parker, Shirley Henderson i Ian Hart, entre d’altres.

Es tracta d’una obra seriosa, plena de moments que ens porten al somriure, també de moments durs, però amb un missatge optimista.

En «WONDERLAND», Michael Winterbottom conta la crònica de la vida de tres germanes londinenques. Nadia (Gina McKee) és un cambrera solitària que busca una ànima bessona a través dels anuncis personals. Tampoc a Molly (Molly Parker) li van molt bé les coses: precisament quan està esperant un fill, la seua parella deixa el treball i desapareix. Per la seua part Debbie (Shirley Henderson) és una perruquera malhparlada que té un fill d’11 anys i està separada del seu marit.

L’emissió de la pel·lícula tindrà lloc hui, dijous 9 de juny, a les 21.45 hores, en el Centre Cultural Calixt III de Canals amb entrada gratuïta.

WhatsApp Portal de Xàtiva