Canals anuncia una històrica oferta d’ocupació pública amb 38 places per a 2022

438

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Canals ha publicat l’obertura d’una oferta pública d’ocupació que suposarà la contractació de 38 persones.

Els llocs de treball públics estan distribuïts en 29 places d’oferta extraordinària i 9 places d’oferta ordinària, entre les quals es poden trobar places de policia, d’administració o manteniment.

Es tracta d’una contractació històrica que demostra el compromís per a garantir la generació d’ocupació estable i de qualitat al nostre municipi, un dels principals objectius d’aquest equip de govern”, manifesta María José Castells, alcaldessa de Canals.

En aquest sentit, Castells ressalta l’esforç realitzat per l’estabilització dels llocs d’interinitat de molts treballadors i treballadores: “Hem acabat amb la precària situació d’algunes persones que feia més de 10 anys que treballen en interinitat, una situació indigna a la qual havíem de fer front”.

Als enllaços ací baix adjunts, s’annexa tota la informació respecte dels perfils que se sol·liciten: https://transparencia.canals.es/organizacion/oferta

L’Ajuntament de Canals reformarà la Llar del Jubilat per a adaptar-la als majors de la localitat

Des de l’Ajuntament de Canals s’ha considerat necessari escometre la reforma de l’actual edifici de la Llar de Majors, situat al carrer Sant Rafael, número 14.

La intenció és millorar l’accessibilitat a la gent gran, i les infraestructures de l’emplaçament perquè el col·lectiu puga desenvolupar la seua activitat amb les millors garanties i condicions possibles.

La Llar del Jubilat és un centre destinat a l’organització d’activitats per a l’ocupació del temps lliure, suport preventiu de la marginació i foment de la convivència i del suport comunitari. Aquest centre es troba en el nucli urbà, amb un adequat servei regular de transport, que facilita la integració en l’entorn.

Amb un pressupost base de licitació de 73.608,43 euros, la instal·lació s’executarà d’acord amb el Plec de Prescripcions Tècniques Particulars, incloses en el projecte denominat “Llicència d’activitat per declaració responsable i reforma de la Llar dels Jubilats de Canals” a les prescripcions del mateix projecte i al contingut dels plecs.

El contracte s’adjudicarà pel procediment obert simplificat. Per poder presentar les ofertes, les empreses interessades poden fer-ho a través de la PCSP fins al dia 17 de juny de 2022.

En paraules de Miquel Alventosa, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals, «després de reunir-nos amb el col·lectiu, l’equip de govern vam decidir donar-los veu. Vam considerar, escoltant allò que sol·licitaven, que efectivament el més adient era reformar el local que sempre s’ha fet servir de seu social«.

Per la seua banda, Verònica Ferri, regidora de Benestar Social, traslladava que «després d’escoltar a l’associació de jubilats, estem mans a l’obra treballant amb aquesta reforma, que pretén millorar les instal·lacions actuals perquè aquest col·lectiu puga seguir desenvolupant la seua activitat de forma activa«.

WhatsApp Portal de Xàtiva