Canals adequa les naus niu del poligon industrial Les Moles

713

La regidoria de promoció socioeconòmica  de l´Ajuntament  de Canals, encapçalada pel tinent d´alcalde Ricardo Requena , assoleix des de l´inici d´esta nova legislatura  totes les competències que afecten a les naus niu del polígon industrial les moles de la localitat.

Les naus niu de propietat municipal estàn, a hores d´ara, sent sotmeses a diferents actuacions de millora per a, en un futur pròxim, taure-les a licitació.

El primer tinent d´alcalde, Ricardo Requena, afirmava “que  des de l´Ajuntament de Canals volem donar utilitat a estes naus i sobretot posar-les en ordre, i per això, ara estem fent una important inversió per adequar-les  davant una imminent  licitació”. “Són moltes, continuava dient Requena, les empreses que estàn preguntant i fins i tot que s´han interessat en comprar o llogar algunes de les naus municipals”.

Des del departament de promoció socioeconòmica de l´Ajuntament de Canals, a banda de les licitacions, també estan encetant-se actuacions que milloraran l’organització i funcionament de les naus, com pot ser la concentració i redistribució dels usos municipals actuals d’algunes de les naus del polígon les moles.

WhatsApp Portal de Xàtiva