Canals acull la comèdia teatral “Estrógenos” i un escape room basat en els valors d’igualtat i solidaritat

69

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’actriu canalina, Sonia Reig, presenta la comèdia teatral “Estrógenos”

Aquest divendres, a les 22.30 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Calixte III la comèdia teatral anomenada “Estrógenos” amb la canalina Sonia Reig com a protagonista, junt amb Cristina Esteban i Verónica Pérez.

“Estrógenos”, dirigida per David Areces, conta com Vicky i Diana queden en un local de moda per a parlar de les seues coses quan de sobte apareix Sara, la nova amiga de Diana que desencadenarà una sèrie d’esdeveniments que faran que tot acabe en una nit de bogeria.

L’obra de teatre és una comèdia d’embolic on es confronten les necessitats, enveges, pors i inseguretats de tres dones en diferents etapes de la seua vida. Les tres protagonistes aniran comprovant, al més pur estil “road movie”, com l’alcohol, la música i els estrògens despertaran entre elles secrets fins ara ocults.

En el paper de Diana trobem a l’actriu, cantant i compositora Sonia Reig, qui es va iniciar en el món de l’espectacle anys enrere «en el mateix escenari on estanit pujaré davant de tot el meu poble amb molta il·lusió i emoció», comentava Reig. Actualment, Sonia està immersa treballant en la seua productora en un musical sobre la intel·ligència emocional.

A més a més, Reig també està involucrada en la història que conta “Estrógenos”, però des del punt de vista de les parelles de Vicky, Diana i Sara i que prompte recorrerà els teatres espanyols.

Les entrades es poden adquirir de manera telemàtica, en el web servientradas.com o de manera presencial, en la Casa de la Cultura Ca Don José en horari de matí i vesprada o en la taquilla del teatre la mateixa nit de la representació.

L’Ajuntament de Canals ha preparat un escape room basat en els valors d’igualtat i solidaritat

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals ha preparat un escape room especial que es durà a terme aquest dissabte 5 de març, a les 10 hores, al Centre Jove, el qual estarà dirigit als adolescents del municipi.

Aquest joc de lògica està sent tot un èxit entre el públic adolescent. Mitjançant una sèrie de proves i enigmes a resoldre per equips, s’aconseguirà saber quin és el misteri que se’ls presenta. En la temàtica d’aquest joc es presentaran els valors de la solidaritat, l’escolta activa i la capacitat d’anàlisi i reflexió.

L’escape room tindrà una duració de 30 minuts i es dividiran en grups de 8 persones com a màxim.

L’empresa encarrega de dur endavant aquesta activitat emmarcada en els valors de solidaritat i igualtat és PROACTIVES. Una empresa dedicada a la consultoria que treballa per a aconseguir l’equitat i la igualtat de gènere en tots els àmbits, amb un equip multidisciplinari altament qualificat i que forma part de l’òrgan de treball de la Xarxa de Municipi protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València.

Des del consistori es treballa cada dia per a aconseguir la igualtat entre dones i homes i per aquest motiu, l’educació dels més joves és fonamental perquè es puga obtindre aquesta igualtat.

En aquest sentit, les regidories d’Igualtat, d’Educació i de Joventut, s’han unit i juntes han organitzat diferents activitats com visites als centres escolars, xarrades basades en la igualtat entre dones i homes, i una animació lectora anomenada “Diferències clowntrastròfiques” per a sentar les bases cap a una societat més equitativa.

WhatsApp Portal de Xàtiva