Canals acull el Campionat d’Espanya juvenil de Frontenis i Paleta de Goma i l’espectacle musical “Maestrissimo”

115

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Poliesportiu Municipal de Canals acull el Campionat d’Espanya juvenil de Frontenis i Paleta de Goma

El campionat nacional juvenil de Frontenis i de Paleta de Goma, organitzat per la Federació Espanyola de Pilota, arriba aquest cap de setmana al Poliesportiu Municipal de Canals, on participaran clubs de diferents Comunitats Autònomes.

Aquest campionat tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de febrer al Frontó 1 i 2 del Poliesportiu Municipal de Canals a partir de les 9.00 hores del ma-tí. Les finals de cada categoria es disputaran el diumenge 13 de febrer a partir de les 9.00 hores de manera contínua.

Els competidors s’enfrontaran en una primera fase classificatòria a una volta. Els dos primers classificats passaran a la fase prèvia per a dispu-tar els quarts de final. Els vencedors i vencedores dels quarts de final s’enfrontaran en les semifinals i els guanyadors i guanyadores dispu-taran la final. Tots els partits es disputaran per l’ordre que s’haja deter-minat en el sorteig efectuat.

A la competició hi acudiran jugadors i jugadores de Frontenis i Paleta de Goma de Castella i Lleó, Illes Canàries, Aragó, Castella La Mancha, Comunitat Valenciana, Catalunya, Andalusia i Comunitat de Madrid.

Arriba a Canals la companyia Yllana amb l’espectacle musical “Maestrissimo”

La coneguda companyia teatral Yllana presenta a Canals la seua obra musical “Maestrissimo”. La representació tindrà lloc aquest divendres 11 de febrer, a les 22.30 hores, al Centre Cultural Calixte III.

“Maestrissimo” és un espectacle «allegro e molto vivace» a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època, en el qual es mostren, al més pur estil Yllana, les aventures i desventures d’un quartet de cordes en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII.

L’obra musical delectarà als espectadors amb una cuidada estètica i uns personatges divertidíssims, abordant temes com l’ètica, l’originalitat i el valor de l’art en la societat, al mateix temps que repassa moments importants de la música clàssica .

Yllana naix en 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual, encara que en l’actualitat, ha diversificat la seua activitat oferint diferents prestacions en el món de les arts escèniques i l’audiovisual.

Les entrades es troben ja a la venda i es poden adquirir de manera telemàtica, en el web servientradas.com; de manera presencial, en la Casa de la Cultura Ca Don José en horari de matí i vesprada o en la taquilla el mateix dia de la representació.

WhatsApp Portal de Xàtiva