Caixa Ontinyent i l’Ontinyent 1931 CF han signat hui un conveni de col·laboració per a potenciar i ampliar la projecció social i esportiva del futbol a la ciutat d’Ontinyent.

L’objectiu és impulsar la pràctica esportiva en equips de diferents categories i lligues, amb jugadors amateurs de diferents edats, nivells i condicions, i la col·laboració amb altres equips i escoles locals de futbol. El conveni tindrà una duració de dos temporades (2022-2023 i 2023-2024) i inclourà el patrocini de l’equipatge del primer equip.

En l’acte de firma han comparegut el President del club de futbol Ontinyent 1931, Miguel Ángel Mullor, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

El President Ontinyent 1931 CF, ha subratllat que el club és un projecte esportiu i social, un projecte del poble i que se sosté per l’esforç de socis i sòcies, i pel suport de les empreses, la publicitat i els sponsors. Afegint que “el fet que Caixa Ontinyent, l’única caixa d’estalvis de la península, recolze aquest projecte, representa un fet per a emmarcar en la història del Club”.

Per part seua, el President de Caixa Ontinyent ha destacat que “l’esport té un component social important, pel que aporta de formació, educació, disciplina, sociabilitat… com a pràctica i com a espectacle… i el futbol és una de les manifestacions amb major arrelament a la nostra ciutat. Hem vist que el projecte de l’Ontinyent 1931 recull precisament eixos valors, és ambiciós, contempla la diversitat en tots els seus aspectes, té en compte la sostenibilitat en el temps, és motivador en comptar amb equips en diferents categories, aproxima l’espectacle als aficionats i, a més, crea sinergies amb altres clubs de la ciutat. Per això hem decidit secundar-ho i impulsar-ho a través d’este conveni en el qual l’objectiu és el propi esport, són les persones i és la nostra ciutat. I ací està precisament el fet diferencial de Caixa Ontinyent, amb una actuació social àmplia i variada, de xicotetes accions com esta, però d’un valor incalculable, que es deu als nostres clients, perquè són ells, només ells, els qui la fan possible”.

WhatsApp Portal de Xàtiva