Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El dissabte 23 de març se celebrava en Alcoi la segona prova d’orientació  de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) que a la vegada era el Campionat Autonòmic d’Orientació en la modalitat Sprint i que va estar organitzat pels clubs CEAM-O Ibi i el Centre Excursionista d’Alcoi. Quasi 300 orientadors es van donar citat en la capital de l’Alcoià.

Del CAX Orientació es va desplaçar quasi tots els orientadors federats, a més, d’una gran quantitat de corredors que participaven en les categories open. Els orientadors es van trobar una àrea de competició amb uns barris amb arquitectura complexa a conseqüència de la presència de punts amb diversos nivells transitables i zones de parcs i jardins. Encara que no era molt acusat, existien desnivells en tot moment cosa que feia que es trobaren escales en qualsevol zona, a més a més, de ponts, passadissos i galeries.

4 medalles aconseguien els corredors del CAX Orientació, 1 de plata i 3 de bronze, en la segona prova de la LACV. Edu Sanchis aconseguia la plata en la categoria M-21A, i les de bronze eren per a Carles Llopis  en M-21B, Martín Aragón en M-14 i Domi Fraile en F-45. Altres orientadors també aconseguien bons resultats com la 4ª posició de Lucia Cucarella en F-21B, Neus Carboneras en F-45 i Paco Benito en M-21B; o la 5ª posició de Vera Aragón en F-12 i Arnau Benito en M-14; i, l’11é lloc d’Oscar Barberà. Al final 3 orientadors del CAX no podien completar el recorregut a l’errar alguna balisa del recorregut.

En aquesta prova també es va fer entrega dels diplomes corresponents a la temporada passada i Martin Aragón recollia el de 1r classificat en la categoria M-12.

Els bons resultats individuals permeteren al CAX Orientació ser el 3r millor equip de la jornada i va sumar més de 682 punts i escalar un lloc en la classificació general, sent 5é amb 918’81 punts.

5ª LEO i Campionat d’Espanya d’Orientació.

Els dies 29, 30 i 31 de març es disputarà el Campionat d’Espanya d’Orientació (CEO-1) de Distància Llarga, Relleus Clàssics i Distància Mitja en les localitats castellanomanxegues de Don Rodrigo, Luciana i Fontanarejo (Ciudad Real) que correspon a la 5a prova de la Lliga Espanyola d’Orientació a Peu i que estarà organitzada pel club Manzanares-O i en la qual participaran al voltant de 1700 orientadors. Una bona representació del CAX Orientació participarà en les tres proves previstes.