Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El diumenge 12 de febrer arrancava la temporada d’orientació 2023 al paratge de Fuente El Álamo de Yecla (Múrcia). Aquesta prova va estar organitzada pel Club Lorca-O i van participar quasi 600 orientadors que pertanyien a més de 30 equips del País Valencià, Regió de Múrcia i Castella La Manxa i era l’inici de la LACV (Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana) i de la LSE (Lliga Sud-Est).

El CAX Orientació es va desplaçar amb 14 corredors. Irene Sanchis, Sofia Sanchis i Inés Aragón participaren en l’Open Groc i continuaven en el seu aprenentatge amb l’ús de la brúixola i la interpretació dels símbols del mapa. Vera Aragón (F-12), Martin Aragón i Arnau Benito (M-12), Pepe Prats, Oscar Barberà i Edu Sanchis (M-21A), Lucia Cucarella (F-21B), Paco Benito (M-21B), Domi Fraile (F-45) i Paco Aragón (M-45) es trobaren en un terreny on s’alternaven àrees obertes amb zones de bosc amb un desnivell de moderat a suau amb gran quantitat detalls originats per l’activitat minera (ja abandonada) com a petites depressions, tàlvegs, forats, tallats etc. A més a més, hi havia una àmplia xarxa de camins i senders al ser una zona d’ús habitual de motocicletes i bicicletes, el que ha generat que hi haja gran quantitat de rodades ocasionades per aquests que podien provocar errades.

Classificació LSE 1ª Jornada

De la prova de Yecla, cal destacar la participació de Martín Aragón, que en la categoria M-12 entrava en la 2ª posició. En els resultats de la LSE, el CAX Orientació ha aconseguit un total de 570’82 punts i se situa en la posició 10 d’un total de 32 equips. A l’espera dels resultats oficials, en la LACV, el CAX Orientació ocuparia el 5é lloc de la classificació.

Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023

El dissabte 18 de febrer, el CAX Orientació ha organitzat la 2ª prova de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació que es realitzarà  per les instal·lacions de l’IES Dr. Lluís Simarro i pel parc del C/ 9 d’Octubre. En aquesta prova es podran practicar activitats del Go4orienteering i Correlí i completar recorreguts d’orientació curts i llargs, i poden participar xiquetes i xiquets de les categories incloses en els Jocs Esportius de la CV, des de Pre-benjamins (nascuts en 2016) fins a Juvenils (nascuts en 2005). La Lliga està reconeguda per la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) i comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, Decathlon Xàtiva i la Clínica Dental Dr. Carralero.

Per a participar en la 2ª prova de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 cal inscriure’s a través d’un formulari que cal escanejar del QR del cartell o a través de la pàgina web del club (www.clubatletismexativa.org). Les inscripcions són gratuïtes i cal completar el formulari fins al dijous 16 de febrer.

WhatsApp Portal de Xàtiva