bomberos-ecuador-portaldexativa

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Una delegació de bombers i policies de la localitat equatoriana de Cotacachi han visitat aquest matí l’Ajuntament de Xàtiva, dins del programa de viatges d’aprenentatge per a la cooperació dirigits a tècnics municipals, que organitza el Fons Valencià per la Solidaritat. L’alcalde, Roger Cerdà; la presidenta del Fons, Xelo Angulo i la regidora de Policia, Mariola Sanchis s’han reunit amb el capità del cos de bombers de Cotacachi, Giovanni Zamora, amb l’acompanyament d’un grup de bombers i policies d’ambdues ciutats i diversos tècnics del Fons Valencià per la Solidaritat.

Cotacachi

Els viatges d’aprenentatge formen part de la cooperació tècnica que porta endavant el Fons. Contemplen un programa d’activitats de formació, sensibilització i educació per al desenvolupament. L’objectiu principal és que tècnics municipals puguen viure experiències de bones pràctiques inherents a les seues àrees de treball en altres contextos geogràfics.

L’assistència tècnica afavoreix l’intercanvi d’experiències i de coneixements entre els socis del Sud i les entitats locals sòcies, enriquint-se tots amb altres visions de treball i gestió. La seua finalitat és l’augment de les capacitats de les persones i institucions cap al seu propi desenvolupament.

L’enfortiment de les capacitats institucionals és bidireccional, tant per als governs locals dels països on es treballa com als ajuntaments socis, perquè es genera un procés de transferència recíproc on ambdues parts s’enriqueixen.

WhatsApp Portal de Xàtiva