Assemblea de COESPE i xarrada debat sobre pensions a Xàtiva

131

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Coordinadora Valenciana en Defensa de les Pensions Públiques, integrada en COESPE celebrarà la seua IIIª Assemblea a Xàtiva, el pròxim dia 10 de novembre en la Sala d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Costera.

L’objectiu fonamental és renovar el grup motor de la Coordinadora i planificar, juntament amb COESPE i totes les Plataformes Locals del seu àmbit, les accions futures en defensa sempre del Sistema Públic de Pensions i, en general, de tot l’àmbit del públic.

Així mateix, a la vesprada i en el mateix local, duran a terme una xarrada-debat amb la intervenció del portaveu nacional de COESPE, Ramón Franquesa, professor d’economia mundial de la Universitat Autònoma de Barcelona, a les 17.30 de la vesprada, oberta a tota la ciutadania.

En aquests moments cal recordar la necessitat de mantindre aquest moviment no partidista el principal objectiu del qual és l’enfortiment i dignitat del Sistema Públic que es veu amenaçat per la voracitat de l’oligarquia financera desitjosa de participar en els enormes beneficis que li reportaria és privatització.

Tenen pendents almenys les següents reivindicacions:

  • Paralitzar la Llei d’Impuls dels mal anomenats Plans de Pensions d’Ocupació, en realitat Plans Privats de Pensions.
  • Que les pensions mínimes siguen igual al SMI
  • La realització de l’auditoria dels comptes de la Seguretat Social, ja aprovada per llei i paralitzada pel govern.
  • La revaloració anual i automàtica de les pensions amb el sistema anterior i no amb l’IPC mitjà.

Totes aquestes reivindicacions no les podran aconseguir sense la mobilització que ens caracteritza. Per això, després de l’èxit de la manifestació del dia 15 d’octubre a Madrid, us proposen la participació en una altra gran mobilització simultània en tot el territori nacional, el pròxim 19 de novembre de la qual anirem informant successivament.

WhatsApp Portal de Xàtiva