Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest dimarts 18 d’octubre de 2022 el Aspromivise ha participat en la presentació del projecte europeu ID-GAMING de Copava. Aquest és un programa formatiu per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional intel·lectual a través dels jocs educatius. Un programa formatiu cofinançat per Erasmu+, i que té com a una de les finalitats crear un joc de taula interactiu i de romat on-line.

Consisteix en un kit de materials formatius ,una guia metodològica i un catàleg de jocs en línia. En totes les sessions de co-creació tant les persones usuàries ,professionals i familiars hem estat jugant i valorant ( prendre decisions sobre el que més o menys ens agrada) per buscar un resultat final productiu i d’interès per als diferents col·lectius.

Tot aquest treball ha donat co a resultat QooL CITY que és una ciutat en llocs que visitem en la nostra vida quotidiana (biblioteca, centre de salut…) i mitjançant la superació de reptes i probes s’aconsegueixen objectes que formen el nostre llar.

D’aquesta manera es posen a prova les habilitats intel·lectuals per mig de l’entrenem de les funcions cognitives (llenguatge, càlcul i resolució de problemes, memòria i atenció al detall, orientació espacial, benestar social i emocional…) i conclou en l’adquisició de coneixements sobre què és la qualitat de vida d’una manera col·laborativa i divertida.

L’opció d’afegir materials específics que calga treballar dóna valor a aquest joc el qual es pot jugar tant a casa com als centres d’atenció a les persones amb diversitat. Per tant, és un joc obert, dinàmic i inclusiu.

Un joc que convida a A JUGAR I DIVERTIR-SE https://id-gaming-project.eu/toolkit/es/inicio/

WhatsApp Portal de Xàtiva