Aspromivise organitza aquest dissabte la festa «Amb Tu sumem»

L’Associació ASPROMIVISE et convida a la festa popular que ha organitzat per al dissabte 28 de maig a la Glorieta José Espejo

133

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Anoteu a les vostres agendes la data del DISSABTE 28 DE MAIG perquè tenim tot el matí ocupat amb molta música, tallers i amistats.

L’Associació ha organitzat una festa per retrobar-nos després d’estos dos anys de pandèmia, serà al Jardí de la Glorieta “José Espejo” de 10 a 13.30h. Serà també una molt bona excusa per donar a conèixer a tota la ciutadania els diferents recursos i programes que porten endavant. El més interessant és que totes les activitats estan pensades per a la família sencera així que podeu portar a les iaies, als nets, a les sogres, als nebots i nebodes, totes a gaudir amb Aspromivise.

La Jornada conta amb la col·laboració desinteressada de Dani Miquel, La Farigola Teatre, Club d’Orientació Xàtiva, el Grup de danses Socarrel i l’Acadèmia de Dansa Ballart de Canals.

Començaran la jornada amb un esmorzar popular per a agarrar forces i poder participar de totes les activitats proposades.

A les 10’45h Actuació de Ballart

De 10’30h a 12h:
– Taller de Xapes ASPROMIVISE
– Taller de Danses SOCARREL
– Cursa d’orientació. CAX ORIENTACIÓ
– Jocs populars amb la FARIGOLA

A les 12h Concert de DANI MIQUEL

Aspromivise muntarà un stand on podreu informar-se dels diferents recursos de l’Associació i on tindràs a l’abast la fitxa per fer-te Soci/a i, per suposat, estaran a la venda tots els seus productes i samarretes de l’associació. Serà un espai on, a més de mostrar tot el que son capaços de fer, també reivindicaran les carències dels recursos per donar cobertura a les necessitats de les persones amb diversitat funcional.

Aspromivise sempre han defès els drets del col·lectiu, per això, estan a la línia de la construcció d’un centre de dia per a persones amb diversitat funcional per tal de cobrir les necessitats de moltes de les persones que atenen. Un centre de dia que suposaria un pas endavant en quan a justícia social.

WhatsApp Portal de Xàtiva