Solopizza Xàtiva

Es tracta d’un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor, amb un total de 60 municipis participants.

Mitjaçant este programa es donarà a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tadicions, entre l’interior i la costa…

2 rutes al dia + gatronomia + detall de benvinguda = 4 € / persona.

El preu per persona és de 4 euros al dia (inclou les visites del matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequiarà amb un detall de benvinguda en la ruta de la vesprada.

Totes les rutes començen a les 10:30 hores del matí i a les 16:30 hores les de la vesprada des de l’Ajuntament de cada població, segons programa establit. Cal dur calçat adequat per a caminar. Els trasllat fins al municipi que organitza la ruta corre a càrrec del participant.

Enguany participen 12 municipis de la comarca de la Safor (Alfauir, Beniarjó, Barx, Ròtova, Piles, Potries, Oliva, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Villalonga, Xeraco i Xeresa), no descartant que en pròximes edicions s’incremente el nombre de municipis participants i rutes.

Més informació en www.valldalbaida.com // www.riberaturisme.es // www.mancomunitat-safor.es / www.lacosteracanal.es

Mancomunitats > Telf: 962389091 – 962414142 – 962965003 – 962280441

cartell_rutes_entre_comarques

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva