Arranca FirAll, i fira de l’all tendre de Xàtiva

2113

Demà hi haurà una conferencia sobre la importància històrica del conreu i s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “De la terra a la taula”

Demà comencen les activitats de Firall, I Fira de l’All tendre de Xàtiva. El primer acte de la programació oficial serà la conferència “L’all tendre a Xàtiva”, a càrrec de l’historiador Robert Martínez, que tindrà lloc a les 20h a la Casa de Cultura. A continuació, a les 21h, es procedirà a inaugurar l’exposició fotogràfica “De la terra a la taula”, amb obres del fotògraf Eduard Francés.

Es tracta d’un projecte fotogràfic sobre el conreu d’aquesta varietat a Xàtiva, un producte local que l’Ajuntament vol rellançar amb aquesta fira. L’exposició pretén documentar la vinculació de la ciutat amb el camp, mostrant el treball de l’agricultor, el seu entorn i com s’ha adaptat als nous temps, amb la finalitat de posar en valor la importància d’aquest conreu per a l’economia local.

Són 20 fotografies que estaran instal·lades a l’Albereda de Xàtiva, muntades sobre 10 panels de metacrilat de 2 metres d’alçada per 1’50 d’amplària. Les imatges tindran un tamany de 100 x 67 cm. Cada panell contindrà dues fotografies.

WhatsApp Portal de Xàtiva